Hoogsensitieve kinderen & volwassene worden ook wel nieuwetijdskinderen genoemd. Deze mensen kunnen meer chakra’s hebben dan andere mensen. Hierdoor zijn deze mensen zeer sensitief, is het bewustzijn erg groot en kan spiritualiteit sterker ontwikkeld zijn.

 

Tijdens een sessie leer je o.a. :

  • jezelf te beschermen tegen prikkels en stoorzenders ( o.a entiteiten )
  • Omgaan met je hart en je gevoel
  • Zich te gronden en te aarden
  • jezelf beter leren kennen en om te gaan met je eigen energie
  • omgaan met je gaven/kwaliteiten

Tijdens begeleiding bij hoogsensitiviteit leer je omgaan met je sensitiviteit en/of gave en leer je je z beschermen voor de energieën om je heen. Je leert  in je eigen kracht te staan en  sensitieve eigenschappen positief te gebruiken.

Maak hier een afspraak.

Voor nieuwetijdskinderen kan het moelijk zijn om op aarde te zijn. Ze kunnen zich moeilijk gronden door hun grote connectie met het universum en hebben ook een betere band met de hogere sferen dan dat ze hebben hier op aarde. Prikkels zijn een enorme storingsbron en zorgen ervoor dat een kind gestrest, gespannen en ongelukkig kan worden. Soms worden deze kinderen geplaagd door nachtmerries en nemen zij entiteiten waar. Vaak weten deze kinderen en volwassenen niet hoe ze moeten omgaan met de prikkels, hun kunde, kennis en wat ze allemaal waarnemen.