Yoga Nidra wordt zowel als workshop als prive sessie verzorgt. 

Een Yoga Nidra sessie is een privé sessie waarmee je op reis wordt genomen door je eigen bewustzijn. Deze effectieve manier van ontspannen zorgt dat je op verschillende lagen kunt ontspannen, zowel lichamelijk, geestelijk als op emotioneel gebied. Yoga Nidra wordt ook wel de slaap van de Yogi’s genoemd!    

Maak hier een afspraak voor een yoga nidra sessie.

Je ligt een uur heerlijk stil, ondersteund door kussen en dekens op het lichaam comfortabel te houden. Je wordt in een bewuste slaap gebracht en kan volledig opladen!

Voordelen van Yoga Nidra:

- Het eigen bewustzijn vergroten

- Een staat van totale ontspanning bereiken

- Lichamelijke en geestelijke spanning loslaten

- Blokkades doorbreken

- Stimmuleren van immuunsysteem

- Bloeddruk verlagend

- Verkrijgen van meer energie

- Positief effect op intuitie en creativiteit

 

 

 

 

 

 

Yoga Nidra is een krachtige techniek om bewust te leren ontspannen.  Voor absolute ontspanning moet je bewust blijven. Dat is de gedachte achter Yoga Nidra. Tijdens Yoga Nidra wordt in een staat gebracht tussen slapen en waken in. Hierdoor krijgt de psyche inzichten die anders verborgen zouden blijven. De ontspanningstoestand wordt bereikt door naar binnen te keren in jezelf, weg van de uiterlijke ervaringen. In deze grenstoestand tussen slapen en waken komt spontaan contact met de onderbewuste en onbewuste dimensie tot stand.

De praktijk van de yoga Nidra stelt ons in staat intuïties te krijgen van de onbewuste geest. De intuïties verkregen bij Yoga Nidra stellen je uiteindelijk in staat binnen jezelf de antwoorden op al je problemen te vinden waarbij je ware aard en integriteit tot uiting komen. 

 

1 uur Yoga Nidra staat gelijk aan 4 uur slaap.

Het beoefenen van yoga nidra wordt afgeraden in geval van schizofrenie, psychose en depressie.